Ev > Ürünler > Süt Çayı için Süt Dışı Kremalı > Sütlü Çay için Süt Dışı Kremalı T25
Sütlü Çay için Süt Dışı Kremalı T25
  • Sütlü Çay için Süt Dışı Kremalı T25Sütlü Çay için Süt Dışı Kremalı T25
  • Sütlü Çay için Süt Dışı Kremalı T25Sütlü Çay için Süt Dışı Kremalı T25

Sütlü Çay için Süt Dışı Kremalı T25

Lianfeng Bioengineering Çin üretici tedarikçi fabrikası, gıda içeriği endüstrisinde yüksek kaliteli gıda katkı maddelerinin araştırılması ve üretimine odaklanan tanınmış bir kuruluştur. Bunların arasında, şirketin yıldız ürünü olan m Süt Çayı için Süt İçermeyen Kremalı T25, benzersiz tadı, mükemmel stabilitesi ve geniş uygulanabilirliği nedeniyle pazarda geniş çapta tanınmıştır. Aşağıda, Süt Çayı T25 için Süt Ürünleri İçermeyen Kremanın birçok özelliğine ilişkin ayrıntılı bir tanıtım sunacağız.

Talep Gönder

Ürün Açıklaması

Üretim teknolojisi açısından şirket, sütlü çay bitkisel yağ tozu T25'in kalitesini ve istikrarını sağlamak için benzersiz bir üretim sürecini benimseyerek ileri üretim teknolojisi ve ekipmanını tanıttı. Hammadde oranının, işlem sıcaklığının ve karıştırma homojenliğinin hassas bir şekilde kontrol edilmesiyle, bitkisel yağ tozu süt çayında hızla çözülebilir, ipeksi ve hassas bir tat ve zengin süt aroması sunabilir. Şirket aynı zamanda üretim ortamının hijyenine ve güvenliğine de dikkat ederek her sütlü çay bitkisel yağ tozu T25 partisinin gıda güvenliği standartlarını karşılamasını sağlıyor.

Şartname

Ürün adı K28 Üretim tarihi 20230925 Son Kullanma Tarihi 20250924 Ürün parti numarası 2023092501
Örnekleme konumu Paketleme odası Şartname KG/torba 25 Numune alma numarası /g 2000 Yönetici standardı Q/LFSW0001S
Seri numarası Muayene malzemeleri Standart gereksinimler Denetim sonuçları Tek yargı
1 Duyu organları Renk ve parlaklık Beyaz ila süt beyazı veya süt sarısı veya katkı maddeleri ile tutarlı bir renk süt beyazı Nitelikli
Organizasyon durumu Toz veya granüler, gevşek, topaklanma yok, yabancı yabancı maddeler yok Granül, topaklanma yok, gevşek, görünür yabancı maddeler yok Nitelikli
Tat ve Koku Malzemelerle aynı tat ve kokuya sahiptir ve kendine özgü bir kokusu yoktur. Normal tat ve koku Nitelikli
2 Nem g/100g ≤5,0 4.0 Nitelikli
28.5 Yağ g/100g 28,0±2,0 28.5 Nitelikli
5 Toplam Koloni CFU/g n=5,c=2,m=104,M=5×104 180,260,200,230,250 Nitelikli
6 Koliform CFU/g n=5,c=2,m=10,M=102 <10, <10, <10, <10, <10 Nitelikli
Çözüm Numunenin test indeksi Q/LFSW0001S standardını karşılar ve ürün grubunu sentetik olarak değerlendirir.
■ Nitelikli   □ Niteliksiz

Üretim teknolojisi açısından şirket, sütlü çay bitkisel yağ tozu T25'in kalitesini ve istikrarını sağlamak için benzersiz bir üretim sürecini benimseyerek ileri üretim teknolojisi ve ekipmanını tanıttı. Hammadde oranının, işlem sıcaklığının ve karıştırma homojenliğinin hassas bir şekilde kontrol edilmesiyle, bitkisel yağ tozu süt çayında hızla çözülebilir, ipeksi ve hassas bir tat ve zengin süt aroması sunabilir. Şirket aynı zamanda üretim ortamının hijyenine ve güvenliğine de dikkat ederek her sütlü çay bitkisel yağ tozu T25 partisinin gıda güvenliği standartlarını karşılamasını sağlıyor.
Tat açısından sütlü çay bitkisel yağ tozu T25 eşsiz bir tada ve tada sahiptir. Zengin süt aromasıyla sütlü çayın tadını daha ipeksi ve narin hale getirerek sütlü çayla mükemmel bir şekilde karışabilir. İster sıcak ister soğuk olsun, T25 sütlü çay bitkisel yağ tozu, istikrarlı bir tat ve kaliteyi koruyarak tüketicilere mükemmel bir içme deneyimi sunabilir.
Yukarıdaki avantajlara ek olarak sütlü çay bitkisel yağ tozu T25 de yüksek besin değerine sahiptir. İnsan vücudu için gerekli enerji ve besin maddelerini sağlayabilen bitkisel protein ve yağ bakımından zengindir. Aynı zamanda geleneksel süt kremalarında oluşabilecek laktoz intoleransı probleminin de önüne geçerek daha fazla kişinin lezzetli sütlü çaydan keyif almasını sağlar.

Lianfeng Bioengineering Çin üretici tedarikçi fabrikası ayrıca paketleme ve nakliye konusunda da büyük çaba harcadı. T25 sütlü çay bitkisel yağ tozu, ürünün nakliye sırasında zarar görmemesini sağlamak için çevre dostu ve dayanıklı ambalaj malzemeleri kullanır. Şirket aynı zamanda ürünlerin müşterilere zamanında ve doğru bir şekilde teslim edilebilmesini sağlayacak kapsamlı bir lojistik sistemine de sahiptir.
Geleceğe baktığımızda, Lianfeng Bioengineering Çin üretici tedarikçi fabrikası, Süt Çayı T25 için Süt Ürünleri Olmayan Kremanın araştırma ve üretimine bağlı kalmaya devam edecektir. Şirket, yeni üretim teknolojilerini ve süreçlerini keşfetmeye, ürün formüllerini ve tatlarını optimize etmeye ve tüketicilere daha sağlıklı ve daha lezzetli bir sütlü çay deneyimi sunmaya devam edecek. Aynı zamanda şirket aktif olarak yeni pazar alanlarına genişleyecek, daha fazla işbirliği fırsatı ve geliştirme alanı arayacak ve şirketin uzun vadeli gelişimi için sağlam bir temel oluşturacaktır.
Özetle, Lianfeng Bioengineering Çin üretici tedarikçi fabrikasının Süt Çayı T25 için Süt Dışı Kreması, yüksek kaliteli hammaddeleri, ileri üretim teknolojisi, benzersiz tadı ve mükemmel kalitesi nedeniyle pazarda bir yıldız ürün haline geldi. İster sütlü çay markası ister tüketici olsun, T25 sütlü çay bitkisel yağ tozunu seçmek akıllıca bir karardır.

Sıcak Etiketler: Süt Çayı için Süt Dışı Kremalı T25, Çin, Üretici, Tedarikçi, Fabrika, Toptan Satış, Özelleştirilmiş, Kalite
İlgili Kategori
Talep Gönder
Lütfen sorgunuzu aşağıdaki formda yapmaktan çekinmeyin. 24 saat içinde size cevap vereceğiz.
X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept